Susține-ne!

Lucrăm la materiale ample, de lungă durată. Zăbovim asupra unui subiect atâta timp cât e necesar. Nu suntem restricționați de ritmul dintr-o redacție – stăm într-o comunitate o săptămână, o lună sau mai mult, până când ne terminăm documentarea. De multe ori ne întoarcem ca să vedem cum a evoluat comunitatea pe care o urmărim. Ca să ne permitem privilegiul de a lucra la materiale pe termen lung avem nevoie de susținerea ta.

Donează și vei primi vederi Teleleu

©Cosmin Bumbutz. All rights reserved. www.bumbutz.ro

Donează și vei primi, o dată la două săptămâni, câte o carte poştală trimisă de Cosmin Bumbuț din locurile în care călătorim. Vederile sunt fotografii din jurnalul său vizual. Dimensiunea unei vederi este de 10×15 cm; aceasta este printată și semnată de Cosmin Bumbuț şi trimisă în plic cu Poşta Română din zona în care a fost făcută (pe cât posibil). La cerere, se pot trimite vederile din urmă pentru completarea colecției. Banii din donații vor fi folosiți pentru documentarea subiectelor la care lucrăm.

Vederi trimise în România:
45 lei/1 lună – 2 vederi
120 lei/3 luni – 6 vederi
220 lei/6 luni – 12 vederi
400 lei/12 luni – 24 vederi

Vederi trimise în Europa/America.
50 lei/1 lună – 2 vederi
140 lei/3 luni – 6 vederi
260 lei/6 luni – 12 vederi
450 lei/12 luni – 24 vederi

Modalităţi de plată:
Transfer bancar
:
RO62BACX0000000116903310
BUMBUȚ IOAN COSMIN
UNICREDIT Bank (sucursala Millenium) 

Sau prin Paypal la adresa bumbutz at bumbutz punct ro.

OBLIGATORIU:
După efectuarea plăţii, te rugăm, trimite un e-mail la bumbutz at bumbutz punct ro cu următoarele detalii: tipul abonamentului, numele, adresa completă (inclusiv cod poștal), număr de telefon.