Susține-ne!

Lucrăm la materiale ample, de lungă durată. Zăbovim asupra unui subiect atâta timp cât e necesar. Nu suntem restricționați de ritmul dintr-o redacție – stăm într-o comunitate o săptămână, o lună sau mai mult, până când ne terminăm documentarea. De multe ori ne întoarcem ca să vedem cum a evoluat comunitatea pe care o urmărim. Ca să ne permitem privilegiul de a lucra la materiale pe termen lung avem nevoie de susținerea ta.

Donează și vei primi vederi Teleleu

©Cosmin Bumbutz. All rights reserved. www.bumbutz.ro

Donează și vei primi, o dată la două săptămâni, câte o carte poştală trimisă de Cosmin Bumbuț din locurile în care călătorim. Vederile sunt fotografii din jurnalul său vizual. Dimensiunea unei vederi este de 10×15 cm; aceasta este printată și semnată de Cosmin Bumbuț şi trimisă în plic cu Poşta Română din zona în care a fost făcută (pe cât posibil). La cerere, se pot comanda vederi din urmă pentru completarea colecției – cel puțin 12 vederi consecutive. Banii din donații vor fi folosiți pentru documentarea subiectelor la care lucrăm.

Vederi trimise în România:
45 lei/1 lună – 2 vederi
120 lei/3 luni – 6 vederi
220 lei/6 luni – 12 vederi
400 lei/12 luni – 24 vederi

Vederi trimise în Europa/America.
50 lei/1 lună – 2 vederi
140 lei/3 luni – 6 vederi
260 lei/6 luni – 12 vederi
450 lei/12 luni – 24 vederi

Modalităţi de plată:
Transfer bancar
:
RO62BACX0000000116903310
BUMBUȚ IOAN COSMIN
UNICREDIT Bank (sucursala Millenium) 

Sau prin Paypal la adresa bumbutz at bumbutz punct ro.

OBLIGATORIU:
După efectuarea plăţii, te rugăm, trimite un e-mail la bumbutz at bumbutz punct ro cu următoarele detalii: tipul abonamentului, numele, adresa completă (inclusiv cod poștal), număr de telefon.