Susține-ne!

Lucrăm la materiale ample, de lungă durată. Zăbovim asupra unui subiect atâta timp cât e necesar. Nu suntem restricționați de ritmul dintr-o redacție – stăm într-o comunitate o săptămână, o lună sau mai mult, până când ne terminăm documentarea. De multe ori ne întoarcem ca să vedem cum a evoluat comunitatea pe care o urmărim. Ca să ne permitem privilegiul de a lucra la materiale pe termen lung avem nevoie de susținerea ta.

Donează și vei primi vederi și scrisori Teleleu

©Cosmin Bumbutz. All rights reserved. www.bumbutz.ro

Donează și vei primi în fiecare lună câte o fotografie-vedere de Cosmin Bumbuț și o scrisoare semnată de Elena Stancu. Cărțile poștale sunt fotografiate, printate și semnate de Cosmin Bumbuț, iar dimensiunea unei vederi e 10×15 cm. Scrisorile sunt povești de pe drum scrise de Elena Stancu: portretele oamenilor întâlniți în diverse comunități sau întâmplări de viață teleleu. Scrisoarea și cartea poștală sunt trimise în plic cu Poşta Română din zona în care călătorim sau documentăm o poveste. La cerere, se pot comanda vederi din urmă pentru completarea colecției – cel puțin 12 vederi consecutive. Banii din donații vor fi folosiți pentru finanțarea subiectelor la care lucrăm.

Vederi și scrisori trimise în România:
50 lei/1 lună – 1 plic cu o vedere și o scrisoare
130 lei/3 luni – 3 plicuri cu vederi și scrisori
240 lei/6 luni – 6 plicuri cu vederi și scrisori
430 lei/12 luni – 12 plicuri cu vederi și scrisori

Vederi și scrisori trimise în Europa/restul lumii.
60 lei/1 lună – 1 plic cu o vedere și o scrisoare
160 lei/3 luni – 3 plicuri cu vederi și scrisori
290 lei/6 luni – 6 plicuri cu vederi și scrisori
480 lei/12 luni – 12 plicuri cu vederi și scrisori

Pentru donații, folosiți următorul link: paypal.me/teleleu

sau aici:

RO62BACX0000000116903310
BUMBUT IOAN COSMIN
UNICREDIT (sucursala Millenium)

OBLIGATORIU:
După efectuarea plăţii, te rugăm, trimite un e-mail la bumbutz at bumbutz punct ro cu următoarele detalii: tipul abonamentului, numele, adresa completă (inclusiv cod poștal).